Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A Corsair új számítógépházat és ventilátorokat mutatott be

A Corsair bemutatta új számítógépházát, az iCUE 220T RGB AirFlow Smart modellt, valamint bejelentésre kerültek a 120 és 140 mm-es iCUE SP RGB PRO ventilátorok is, mely utóbbiak úgynevezett „vibrant RGB” világítással és nagy hűtési teljesítménnyel rendelkeznek. Az iCUE 220T RGB Airflow Smart számítógépház komoly hűtést igénylő, nagy teljesítményű konfigurációk száméra lett megalkotva. A gyártó figyelt az esztétikára is, így az edzett üveg oldallap, a rejtett tápegység rekesz mellett az előlap ebben az esetben egy dizájnos acél elem, mely igény szerint akár el is távolítható. Az acél előlap alatt három darab SP120 RGB PRO ventilátor került elhelyezésre, melyek egyenként nyolc, egyedileg címezhető RGB LED-et tartalmaznak. A világítás kellőképp fényes, emellett a hűtési teljesítmény is magas, de ezt alacsony zajszinten hozzák. A ventilátorok maximális fordulatszáma 1400 RPM (A 140 mm-es modell 1150 RPM-es maximális fordulatszámra képes). A számítógépház a beszerelt három ventilátoron felül további 3 darab 120 mm-es modell beszerelését teszi lehetővé, de igény szerint négy darab 140 mm-es légkavaró is elhelyezhető. 

Léghűtéses processzorhűtőből 160 mm-es magasság a maximálisan megengedett, de folyadékhűtés használata esetén 120, 140, 240, 280 és 360 mm-es radiátorok is beszerelhetők. A számítógépház támogatja a 2,5 és 3,5 hüvelykes merevlemezeket is, melyek mindegyike rejtve – ugyanúgy, mint a tápegység – , hátul helyezhetők el. Talán ami kisebb kompromisszumra adhat okot, az a támogatott grafikus kártya hossz, ami ebben az esetben 300 mm. Ez természetesen a legtöbb modell esetében nem okoz gondot, de a nagyobb, három ventilátoros hűtéssel ellátott modellek gyakran hosszabbak 300 mm-nél, a beszerzéskor ezzel kalkulálni kell.

Az RGB világítás beállítását megkönnyítendő a ház tartalmaz egy Lighting Node Core vezérlőt, melyre az RGB világítással rendelkező ventilátorok csatlakoztathatók, így akár 6 ventilátor vezérlésére is van lehetőség. Ez a vezérlő USB porton keresztül kommunikál az alaplappal és a letölthető szoftverrel. 

A Corsair iCUE 220T RGB Airflow Smart számítógépház fekete és fehér színben érhető el. A frissen megjelent SP120 RGB PRO és SP140 RGB PRO ventilátorok darabonként és 3-as, illetve 2-es kiszerelésben a Lighting Node Core-al kiegészítve szerezhetők be.

További információkért látogassatok el a gyártó oldalára

A cikket írta a rendszerigeny csapata / a képek forrása: corsair

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!