Laptop szerviz

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Hozd el hozzánk meghibásodott laptopodat, legyen szó bármilyen típusról, garantáltan megjavítjuk. Gyors, precíz és megbízható laptop szerviz Ócsán.

laptop szerviz

Válaszd ki a problémád, hogy megtaláld a megoldást!

Fejlesztés

Törött kijelző

Billentyűzet

Belső takarítás

Töltési gondok

Fejlesztés

Bár laptopok esetén általában jóval kevesebb lehetőségünk van bővítésre, mint asztali társaiknál, azonban 2 igen fontos komponenst az esetek nagy részében könnyen tudunk bővíteni. Ezek nem mások, mint a RAM és a merevlemez, melyek igen nagymértékben tudják befolyásolni gépünk sebességét. A laptop RAM (memória) bővítésére akkor lehet szükség, amikor a laptopon futó programok túlságosan leterhelik a gépet, aminek hatására az lelassul.

A laptop HDD (merevlemez) bővítése pedig egész egyszerűen abban tud segíteni, hogy még több fájlt (legyen az dokumentum, kép, videó, stb.) tudjunk lementeni a laptopunkra. A már kissé elavultnak számító HDD-k helyett választhatjuk a sokkal gyorsabb írási és olvasási teljesítményre képes SSD-ket. Ezekkel a gépünk sokkal gyorsabban indul el és tölt be programokat.

Természetesen ezek csak a gyakran előforduló hibák, bármilyen további probléma esetén is állunk rendelkezésre.

Törött kijelző

Törött kijelző

A balszerencse mindenkit elérhet. Ha megtörtént a baj és a laptopunk kijelzője betört, akkor sajnos nincs mit tenni, cserélni kell.
Szerencsére a legtöbb típushoz maximum 1-2 napon belül rendelkezésünkre áll az új alkatrész a laptop szervizünkben, tehát nem kell sokat várni rá, hogy ismét olyan legyen, mint új korában.

Billentyűzet javítás

Hibás a klaviatúra? Sajnos előfordul, hogy a laptop billentyűzete egyszer csak cserben hagy minket és vagy nem akar tovább működni, vagy rosszul végzi a dolgát (nem ír vagy alig érzékeli a leütést, esetleg több leütést érzékel, vagy egészen mást csinál, mint kellene).

Jobb esetben szoftveres probléma áll a dolog mögött, vagy a laptop billentyűzetének tisztítása is megoldhatja a gondot, de rosszabb esetben előfordulhat, hogy úgy ahogy van ki kell cserélnünk ezt az alkatrészt.

billentyűzet javítás
laptop takarítás

Belső takarítás

Még ha vigyázunk is rá, hogy ne másszanak be a porcicák laptopunk belsejébe, idővel akkor is összegyűlik a kosz a gép belsejében, főként a hűtőrendszerben. A laptopok tisztítása kissé körülményes tud lenni, így otthon nem biztos, hogy érdemes nekiállni. Laptop szervizünkben a tisztítás magában foglalja a teljes külső és belső takarítást, és ügyelünk az olyan részletekre is, mint a billentyűzet alatt összegyűlt kosz vagy a képernyő piszokfoltjai.

Ha már szétszedjük a gépet tisztítás céljából, akkor mindenképpen javasoljuk a laptop processzor hűtőpasztázását is, hogy még biztosabban elkerüljük a túlmelegedést. A megnövekedett hőmérséklet egyébként a hűtőrendszert és a ventilátort is megterheli, aminek hatására egyre hangosabb is lesz működés alatt a laptop. Mindez kihat a gép teljesítményére is, mivel ilyenkor afféle védekezési mechanizmusként kezd el lassulni a számítógép, hogy kevesebb hőt termeljen. Ráadásul mindez csak a rövid távú problémákat fedi le: ha sokáig húzzuk a laptop tisztítást és pasztázást, akkor több alkatrésze is tönkre mehet, ami sokkal költségesebb javításokhoz vezet majd

Töltő és csatlakozó

A gyakoribb hibák közé tartozik a laptop töltő meghibásodása. Szerencsére az egyik leggyorsabban orvosolható problémáról van szó, hiszen csak adunk egy új töltőt és készen is vagyunk, vagy ritkább esetekben a laptop töltő javítása is szóba jöhet. Töltőknél általában 3 féle lehetőség van, ár szerint csökkenő sorrendben: gyári töltő, univerzális töltő, vagy utángyártott töltő.

Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a laptop töltő csatlakozó javítására van szükség. Ilyen esetben rendkívül fontos, hogy minél előbb megjavíttassuk egy szakszerű laptop szervizben, ugyanis nem csak a gépünk használatát nehezíti meg, hanem további komoly problémákat is okozhat, amik jóval drágább szerviz megoldásokat igényelnek majd, mint egy laptop töltő csatlakozó javítás. Rosszabb esetben akár rövidzárlatot is okozhat, ha nem orvosoljuk időben ezt a gondot. Szerencsére ezt a típusú hibát is elég gyorsan javítani tudjuk szervizünkben.

 

Nézz rá webáruházunk kínálatára, bízunk benne, hogy megtalálod  a Te típusod. Ha mégsem írj nekünk nyugodtan és segítünk, hogy milyen töltő kell a laptopodhoz!

laptop töltő

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!