IT üzemeltetés

IT üzemeltetés

INFORMATIKAI RENDSZEREK
KIÉPÍTÉSE ÉS KARBANTARTÁSA

Merjen belevágni, velünk sikerül!

Bízza ránk rendszereit egészen a tervezéstől, a kiépítésen át, a folyamatos karbantartásig! Legyen szó akár kis irodákról vagy komplex vállalati megoldásokról, ránk minden területen számíthat.

Néhány kiemelt, rendszeresen felmerülő projekt:

 • Nagysebességű helyi hálózat kiépítés
 • Távolról is elérhető hálózati adattároló integrálás
 • Szerver konfiguráció
 • Számítógépek általános teljesítményének felügyelete
 • Okos technológiák integrálása
 • Kellékanyag beszerzés (festék, papír, adattároló, stb.)
IT karbantartás

Miért van erre szükségem?

Szolgáltatásunk keretében megoldást kínálunk a legtöbb informatikai kihívásra, így a rendszerek karbantartására, felügyeletére és fejlesztésére is.

Egy informatikai alkalmazott bérének töredékéért kínáljuk csomagjainkat, amelyek lefedik a cégek életében felmerülő igények nagy részét.

Bővítettük csapatunkat egy új kollégával, akinek több mint 10 éves tapasztalata van az IT üzemeltetés és karbantartás területén, hogy a leghatékonyabban tudjuk kiszolgálni új és meglévő ügyfeleink igényeit.

Tudjuk, hogy egy-egy hiba, leállás és lassulás akár komoly anyagi kiesést is tud okozni, ezért a legfontosabb, hogy megelőzzük a hibákat, vagy a lehető leggyorsabban reagáljunk rájuk.

Az eseti jellegű tűzoltások helyett egy állandó, stabil informatikai hátteret biztosítunk, melyre bátran támaszkodhat a jövőben.un

it karbantartás meglévő rendszer
meglévő rendszer karbantartása

Meglévő rendszer karbantartása

Amennyiben már rendelkeznek saját informatikai rendszerrel, számos előnnyel jár, azonban fontos tudni, hogy ezek a rendszerek rendszeres karbantartást igényelnek ahhoz, hogy továbbra is hatékonyan működjenek és optimális teljesítményt nyújtsanak vállalkozásuk számára. Az informatikai környezetek gyorsan változnak és fejlődnek, és ezáltal az üzleti tevékenységek szempontjából létfontosságú, hogy a rendszerek mindig naprakészek és stabilak legyenek.

Ebben az összetett digitális világban egy jól működő informatikai rendszer nélkülözhetetlen az üzleti sikerhez. A rendszeres karbantartás és felügyelet lehetővé teszi, hogy minimalizáljuk a rendszerhibák, leállások és biztonsági problémák kockázatát, így Önök zavartalanul tudják folytatni mindennapi tevékenységeiket és növelni vállalkozásuk hatékonyságát.

Az Önök vállalkozásának támogatása érdekében szolgáltatásunk keretében kiterjedt és folyamatos karbantartási tevékenységeket végzünk informatikai rendszereik teljeskörű felügyelete és optimalizálása érdekében. Ennek részeként rendszeresen ellenőrizzük és frissítjük a szoftvereket.

A meglévő informatikai rendszert, úgy mint, a számítógépeket/laptopokat/nyomtatókat/szervereket bizonyos időközönként illik fejleszteni vagy lecserélni, ebben is tudunk természetesen tanácsot és árajánlatot is adni.

Új rendszer kiépítése

Az informatikai rendszer kiépítése és karbantartása kulcsfontosságú lépés vállalkozásuk digitális infrastruktúrájának hatékony működése és növekedése szempontjából. Egy jól felállított és folyamatosan karbantartott informatikai rendszer lehetővé teszi számukra, hogy versenyképesek maradjanak a digitális piacon, optimalizálják üzleti folyamataikat és növeljék produktivitásukat.

Az informatikai rendszer kiépítése során elsődleges célunk, hogy pontosan megértsük vállalkozásuk igényeit és céljait. Ezután szakértő csapatunk kitervez és implementál egyedi megoldásokat, amelyek optimalizálják az Önök üzleti tevékenységeit és támogatják vállalkozásuk fejlődését. Legyen szó hálózati infrastruktúra kiépítéséről, szerver konfigurációról vagy szoftveres megoldások implementálásáról, mi minden lépést megteszünk annak érdekében, hogy Önöknek a legmegfelelőbb és legkorszerűbb technológiát biztosítsuk.

Az informatikai rendszer karbantartása során folyamatos figyelmet fordítunk a rendszer teljesítményének és stabilitásának fenntartására. Rendszeres ellenőrzések és frissítések segítségével minimalizáljuk a lehetséges hibák és problémák kockázatát, és biztosítjuk, hogy vállalkozásuk mindig a legmagasabb szinten működjön. Emellett sürgős esetekben gyors és hatékony hibaelhárítást biztosítunk, hogy minimalizáljuk az üzleti leállásokat és zavartalanul tudjanak működni.

Vállalkozásuk digitális sikerének támogatása érdekében szolgáltatásunk keretében kiterjedt és személyre szabott megoldásokat kínálunk az informatikai rendszerek tervezésétől kezdve egészen a karbantartásig. Bízza ránk vállalkozása digitális infrastruktúrájának kezelését, hogy Ön nyugodtan koncentrálhasson üzleti célokra és növekedésre!

Új rendszerek kiépítése

Csomagajánlatok

Az alábbi csomagjaink a leggyakoribb igényeket tükrözik.

Egyedi ajánlatért és ingyenes felmérésért írj nekünk üzenetet vagy gyere be személyesen.

Light

30 000 Ft / hónap
 • Távoli kezelés, távsegítség
 • PC-k, notebook-ok karbantartása
 • Havi 1 karbantartás (távolról)
 • Havi 5 óra rendelkezésre állás
 • Nyomtatók kezelése

Ultimate

140 000 Ft / hónap
 • Távoli kezelés, távsegítség
 • PC-k, notebook-ok és szerverek karbantartása
 • Havi 2 karbantartás (helyszíni)
 • Havi 20 óra rendelkezésre állás
 • Nyomtatók kezelése
 • Hálózat karbantartása és fejlesztése
 • Biztonsági mentések
 • Új eszközök beüzemelése
 • Soron kívüli ügyintézés
 • Automatizált rendszerfelügyelet

*A feltüntetett csomagok a leggyakoribb igényeket tükrözik, az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben személyre szabott árat adunk! Áraink nettó árak.

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!