Mobil szerviz

Mobil szerviz

Mobil szerviz

Márkától és gyártótól függetlenül vállaljuk minden készülék javítását és bevizsgálását.

Kijelző csere, akkumulátor csere, töltőcsatlakozó csere, kamera lencse csere, hátlap csere, hogy csak a leggyakoribb problémákat említsük.

A javítéás idejére cserekészüléket tudunk biztosítani, amennyiben az szükséges!

A javítások során eredeti és utángyártott alkatrészeket is tudunk biztosítani a legtöbb esetben, az ügyfél kérésének megfelelően. Az eredeti alkatrészek ára magasabb, az utángyártottaké alacsonyabb, de minden esetben versenyképes árakat biztosítunk ügyfeleink részére.

Lefagyott készülék

Ha a telefonunk érthetetlen dolgokat produkál, esetleg nem reagál érintésre vagy gombnyomásra akkor sokszor “csak” szoftveres rendellenesség áll a probléma hátterében.

Néha ilyenkor még van esély a rendszer megmentésére, de sokszor csak a mobiltelefon szoftverének teljes újratelepítése segít. Szerencsére ez általában nem vesz túl sok időt igénybe, és a javítás költsége sem túl magas.

Természetesen ezeken kívül még sokféle hiba fordulhat elő telefonok esetében, ezek csak a gyakoribb esetek. Bármilyen egyéb probléma esetén is állunk rendelkezésre.

Lefagyott mobil
Mobil töltés

Töltés hiba

Igen, ez a hiba sem ritka. Több oka is lehet, ha a készülékünk nem tölt rendesen. Elképzelhető, hogy csak koszos a csatlakozó, de az sem kizárt, hogy szoftveres problémáról van szó. Még a pénztárcakímélőbb helyzetek közé tartozik a mobiltelefon töltő csatlakozó cseréje is, azonban ha alaplapi meghibásodás áll fenn, akkor komolyabb költséggel kell számolnunk. Utóbbi esetben sajnos az is előfordulhat, hogy nem éri meg a mobiltelefon javítása, és gazdaságosabb egy teljesen új készülék vásárlása.

A töltő csatlakozó – ahogy a neve is jelzi – az az alkatrész, ami összekapcsolja a töltőt a töltőáramkörrel. Magyarán az a nyílás, ahova a töltőt be kell dugni. Amennyiben bármi gond van vele, az leginkább a következőképpen szokott megnyilvánulni:

• Csak egy bizonyos szögből képes töltődni a mobiltelefon, a töltő elmozdításával már nem töltődik a készülék: ilyen esetben nagy valószínűséggel érintkezési hiba áll a nehézkes töltés mögött, ezt a csatlakozó aljzat cseréjével tudjuk orvosolni.
• Nehéz bedugni a töltőt, vagy alig fér bele a csatlakozóba: ilyenkor a készülék csatlakozója elmozdult, eltört, vagy valamilyen módon deformálódott, ezért cserélni kell a sérült csatlakozót.
• Állandóan kiesik, vagy mozog a csatlakozóban a töltő: jobb esetben csak a mindennapi kosz hatására eltömődött egy picit a csatlakozó, rosszabb esetben viszont az alkatrész cseréjére van szükség.
• Csak látszólag töltődik a mobiltelefon: ilyenkor a készülék kijelzőjén megjelenik a töltés jele, de valójában nem töltődik az akksi, és még töltés alatt is le tud merülni.

Fontos, hogy bármilyen formában is jelentkezik gond a mobiltelefon töltéssel, ne erőltessük bele a töltőt a készülékbe és semmiképp ne nyúljunk bele a csatlakozóba hegyes vagy fémes eszközzel, mert ez zárlatot okozhat, vagy akár véglegesen is károsíthatjuk a mobilunkat! Az otthoni próbálkozásoknál sokkal biztonságosabb és költséghatékonyabb, ha felkeresel egy profi mobiltelefon szervizt, ugyanis sokkal drágább javításokhoz vezethet az, ha véletlen több kárt okozol a készülékedben.

Kijelző csere

Az egyik leggyakrabban előforduló problémának számít a mobiltelefon betört kijelzője. Szinte nincs már olyan ember, akinek ne tört volna be legalább egyszer. Szerencsére a legtöbb típus esetén pár napos átfutással tudjuk javítani. Sürgős esetben, felár ellenében, akár pár órán belül, vagy legkésőbb másnapra készen van a készülék. Esztétikai okokon kívül más miatt is szükség lehet egy teljes kijelző cserére, például ha a mobiltelefon „háza”, kerete deformálódik nagyobb hő hatására, vagy beázott a készülék, esetleg felfúvódott az akkumulátor és hátulról nyomta meg a kijelzőt, vagy pedig ha alaplapi hiba keletkezik.

A mobiltelefon kijelző betörése azért is ilyen gyakori eset, mert egész egyszerűen a legérzékenyebb alkatrészről van szó. A karcolások és ütések ellen a kijelző védő üvegfóliák segítenek valamennyit, de a nagyobb erejű ütődések esetén még ezek sem tudják teljes mértékben megvédeni a kijelzőt a betöréstől. Ráadásul arról is megfeledkeznek sokan, hogy a megrepedt kijelző rosszabb esetben meg is vághatja a felhasználó ujjait vagy arcát.

Törött kijelző
Mobil kieg

Tartozékok

Ha szükség lenne valamilyen mobiltelefon kiegészítőre vagy tartozékra, a legtöbb mobilhoz készletről tudunk adni hálózati vagy autós töltőt, üvegfóliát és power bankot, de ha esetleg tok, dokkoló vagy valamilyen speciálisabb dolog kellene, akkor sincs gond, rendelésre néhány napon belül megérkezik. 

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!