Reklámkampányok

Facebook és Google reklámkampányok

Reklámkampányok

Ha megfelelően hatékony hirdetéseket szeretnél létrehozni a facebookon vagy a google rendszerében, és úgy érzed ebben segítség kell, vagy ha egyáltalán nem boldogulsz és szeretnéd ha biztos kezek irányítanák a kampányodat, akkor keress minket bátran!

Hol hirdetnél?

Facebook

Google

Facebook reklám

“Aki ma nincs jelen a facebookon az nem is létezik” szokták mondani. Ez majdhogynem igaz is, hiszen világszerte már körülbelül 2 milliárd aktív felhasználója van.

Magyarországon ez a szám jelenleg 5,1 millió, ami több mint az ország lakosságának a fele. A 18-29 év közöttiek körében ez az arány 90% felett van. Így nem meglepő ha kijelentjük, hogy a facebook elengedhetetlen a kommunikáció és a marketing szempontjából.

facebook kampány
google-kampány

Google reklám

A Google a világ legelterjedtebb keresőszolgáltatása. Havonta több mint 100 milliárd keresést végeznek el rajta világszerte.

A keresési eredmények általában több oldalasak, de az átlag ember nem jut tovább az első oldalnál. Lehetséges, hogy a keresési találatoknál az első helyeken szerepeljünk? Persze. Erre van 2 lehetőségünk is.

Az egyik a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás, a másik pedig a Google Ads hirdetési rendszere. A hirdetéssel egyszerűen elérhetjük, hogy az oldalunk az organikus keresési találatok előtt jelenjen meg.

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!