Weboldal készítés

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Manapság érdekes és felkapott téma a weboldal “helyettesítése” a különböző közösségi média oldalakkal. Sok esetben tényleg lehetséges kiváltani egy honlapot a közösségi felületek együttes használatával (facebook, instagram, youtube, twitter, linkedin stb.), azonban azt sose felejtsük el, hogy ezek a platformok, még ha egyre több funkcióval bírnak is, bizonyos keretek közé szorítanak minket.

Amíg egy weboldalnál “csak” a belefektetett idő, munka és pénz szabhatja meg a korlátokat, addig az előbb említett oldalakon sokkal konkrétabbak a határok. 

Nem kell tudnod programozni

1-2 évtizeddel ezelőtt még a weboldal tulajdonosoknak meg kellett fizetniük azt a szaktudást is, amely ahhoz kellett, hogy az oldalukat frissítsék, karbantartsák, vagy akár csak egy új bejegyzést hozzanak létre. Ma már olyan felhasználóbarát rendszerekkel dolgozhatunk, mint a WordPress, OpenCart, vagy a Joomla, és egyszerű, grafikus felületen hozhatunk létre bejegyzéseket.

Ha úgy döntesz, hogy weboldalt szeretnél

Első körben azt kell eldöntened, hogy mi a célod vele. Ennek tudatában már könnyen segíteni tudunk kiválasztani a számodra megfelelő megoldást, melyek az alábbi opciókra bonthatók:

Kezdő csomag

Kevés tartalommal rendelkező, egyszerű, bemutatkozó weboldalakhoz.
150 000 Ft-tól *
 • Admin felület (CMS)
 • Reszponzív megjelenés
 • Egyedi email címek beállítása
 • Tárhelykezelés
 • Havi vagy éves support lehetőség

Pro csomag

Számottevő tartalommal rendelkező weboldalakhoz és speciális igényekhez.
350 000 Ft-tól *
 • Minden, ami a kezdő csomagban van
 • Grafikai arculattervezés
 • Sebesség optimalizálás
 • Alap SEO
 • Közösségi média integrációk

Webshop csomag

Online értékesítéséhez. Woocommerce, Unas vagy Shoprenter alapú rendszerekhez.
200 000 Ft-tól *
 • Teljes testreszabás
 • Kezdő termékek feltöltése (max 10 db)
 • Tárhely és domain beállítások
 • Rendszer ismertetés
 • Integrációs lehetőségek

*A feltüntetett csomagok a leggyakoribb igényeket tükrözik, az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben személyre szabott árat adunk.

További szolgáltatásaink

Elkészülés után sem hagyunk magadra. Amennyiben igény van rá, havi vagy éves díj ellenében, folyamatos monitorozást és karbantartást végzünk az oldaladon. Elvégezzük a szükséges biztonsági mentéseket és beállításokat, frissítéseket telepítünk és integráljuk az újonnan megjelenő technológiákat (ha lehetséges). Segítünk a tárhely, domain és email címek kezelésében, valamint az esetlegesen felmerülő weboldal módosításokat is elvégezzük (például név, cím vagy ár változások stb.).

Weboldal karbantartás (Alap) - 10 000 Ft/hó-tól
Weboldal karbantartás (Extra) - 20 000 Ft/hó-tól
Éves díjfizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Az oldal elkészülése után nem szabad azt várnunk, hogy egyből özönleni fognak a látogatók a webhelyünkre. Az embereket oda kell terelnünk, el kell terjesztenünk az információt, hogy létezünk. Facebook, Instagram, Google Ads, Youtube és Tiktok kampányok esetén tanácsadásban és kivitelezésben is a partnereid lehetünk.

Online marketing kampányok 30 000 Ft/hó-tól.

Organikus elérésnek nevezzük azt az esetet amikor egy látogató úgy érkezik meg a weboldalunkra, hogy egy őt érdeklő kifejezésre rákeresve az oldalunkat kidobta a kereső, erre pedig rákattintott. Ebben az esetben ez nekünk nem került semmibe. Hosszú távon ez a leginkább kifizetődő befektetés az oldalunk forgalmának szempontjából. Ebben is tudunk segíteni, ha ajánlatot szeretnél kérni kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A weboldalak működéséhez, megjelenéséhez és megfelelő eléréséhez szükség van webtárhelyre, ahol az oldal mappáit, fájljait és adatbázisát tároljuk. Ez szolgál továbbá az emailek tárolására is. Tetszőleges méretű és "tudású" webtárhelyeket tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

A másik elengedhetetlen dolog a weboldalunk elérése szempontjából a domain név, vagyis a cím, amit beírunk a böngészőbe, amikor el akarjuk érni az oldalt. Teljeskörű ügyintézést tudunk biztosítani a legtöbb domain végződés esetén (.hu / .com / .eu / .org stb.).

A weboldalunk elkészülése után a legelső javaslatunk minden esetben a Google szolgáltatásainak integrálása, összekötése. Ezek megmutatják a keresőóriásnak a weboldalunkat és biztosítják, hogy megfelelően megjelenjünk az olyan rendszerekben, mint a Google cégem és a Google Térkép, valamint részletes analitikával szolgálnak a látogatókról, melyek alapján könnyebben felépíthetők a jövőbeli marketing kampányok is.
A következő szolgáltatások beállítását javasoljuk feltétlenül:
Cégem (és Térkép) | Search Console | Analytics (Tag manager)

A szolgáltatások beállításának díja: 40 000 Ft-tól

Bővebb információkért keresd fel a MagnaSolution oldalát vagy lépj velünk kapcsolatba!

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!