Online megjelenés

Online megjelenés

Online megjelenés

Ma már mindannyian tudjuk, hogy aki nincs jelen az interneten, óriási hátrányban van. Pontosan ebben tudunk segíteni neked és cégednek a komplex szolgáltatásainkkal. 

online-megjelenés

Válaszd ki a célod, hogy megtaláld a megoldást!

Weboldal készítés

Online jelenlét

Reklámkampányok

Videós hirdetések

Weboldal készítés

Egy jó weboldal szabadságot ad.

Manapság érdekes és felkapott téma a weboldal “helyettesítése” a különböző közösségi média oldalakkal. Sok esetben tényleg lehetséges kiváltani egy honlapot a közösségi felületek együttes használatával (facebook, instagram, youtube, twitter, linkedin stb.), azonban azt sose felejtsük el, hogy ezek a platformok, még ha egyre több funkcióval bírnak is, bizonyos keretek közé szorítanak minket. Amíg egy weboldalnál “csak” a belefektetett idő, munka és pénz szabhatja meg a korlátokat, addig az előbb említett oldalakon sokkal konkrétabbak a határok.

Nem kell tudnod programozni.

1-2 évtizeddel ezelőtt még a weboldal tulajdonosoknak meg kellett fizetniük azt a szaktudást is, amely ahhoz kellett, hogy az oldalukat frissítsék, karbantartsák, vagy akár csak egy új bejegyzést hozzanak létre. Ma már olyan felhasználóbarát rendszerekkel dolgozhatunk, mint a WordPress, OpenCart, vagy a Joomla, és egyszerű, grafikus felületen hozhatunk létre bejegyzéseket.

Ha úgy döntesz, hogy weboldalt szeretnél, akkor további információkért kattints az alábbi gombra:

weboldal-készítés

Online jelenlét

Ha már van.

Van már honlapod, facebook oldalad vagy youtube csatornád, de nem vagy biztos benne, hogy kellően kihasználod a lehetőségeit? Szeretnéd fejleszteni, megújítani az online jelenléted?

Ha még nincs.

Szeretnél honlapot, Facebook oldalt vagy Youtube csatornát, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Meg akarsz jelenni a neten és szeretnél képben lenni, hogy mik a lehetőségeid?

Ha azt szeretnéd, hogy a különböző internetes megjelenéseid hatékonyan és gördülékenyen működjenek, és megfelelően ki akarod használni őket a céljaid eléréséhez, akkor keress minket bátran! 

Elérsz minket itt a weboldalon, Facebookon, telefonon vagy emailben, de a következő adatokat kitöltve is gyorsan felveheted velünk a kapcsolatot, és így már képben is leszünk az igényeiddel kapcsolatban.

Reklámkampányok

Facebook

“Aki ma nincs jelen a facebookon az nem is létezik” szokták mondani. Ez majdhogynem igaz is, hiszen világszerte már körülbelül 2 milliárd aktív felhasználója van. Magyarországon ez a szám jelenleg 5,1 millió, ami több mint az ország lakosságának a fele. A 18-29 év közöttiek körében ez az arány 90% felett van. Így nem meglepő ha kijelentjük, hogy a facebook elengedhetetlen a kommunikáció és a marketing szempontjából.

Google

A Google a világ legelterjedtebb keresőszolgáltatása. Havonta több mint 100 milliárd keresést végeznek el rajta világszerte. A keresési eredmények általában több oldalasak, de az átlag ember nem jut tovább az első oldalnál. Lehetséges, hogy a keresési találatoknál az első helyeken szerepeljünk? Persze. Erre van 2 lehetőségünk is. Az egyik a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás, a másik pedig a Google Adwords hirdetési rendszere. A hirdetéssel egyszerűen elérhetjük, hogy az oldalunk a releváns keresési találatok előtt jelenjen meg.

Ha megfelelően hatékony hirdetéseket szeretnél létrehozni a Facebookon vagy a Google rendszerében, és úgy érzed ebben segítség kell, vagy ha egyáltalán nem boldogulsz és szeretnéd ha biztos kezek irányítanák a kampányodat, akkor keress minket bátran! 

 
 
 

Videós hirdetések

Videózol?

Nyugi, a legtöbben nem készítettek még magukról videót, főleg nem reklám céllal. A tények azonban azt igazolják, hogy a videós kampányok hatékonysága kimagasló, ezért megéri videót készíteni még akkor is, ha nem vagyunk benne profik.

Majd fogsz!

A videókészítés manapság nagyon egyszerűvé vált, hiszen bármelyik okostelefonnal tudunk jó minőségű videót rögzíteni. A recept egyszerű:

1. Készítsd el!
2. Szerkeszd meg!
3. Töltsd fel valamelyik videómegosztóra!
4. Hirdesd!

Ha bármelyik lépésben bizonytalannak érzed magad, vagy esetleg az egész koncepció felépítésében szeretnél segítséget kérni, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!