Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

Többek között a következőkkel fordulhatsz hozzánk, ha képek szerkesztésére vagy tervezésére van szükséged: retusálás, színek korrigálása, háttér egységesítés, átméretezés, motívum eltávolítás és hozzáadás stb. Ha pedig már van olyan logód, amivel meg vagy elégedve, akkor azt is megoldhatjuk, hogy az általad kiválasztott képen vagy képeken ízlésesen megjelenjen. Ugyanezt természetesen vízjelekkel is meg tudjuk csinálni: ha vannak szép, egyedi képeid, akkor ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy „sajátként” jelöld meg őket.

Válaszd ki a problémád, hogy megtaláld a megoldást!

Logó készítés

Webdesign

Arculattervezés

Logó készítés

A logó fontosságát talán nem is kell kihangsúlyoznunk: ez az egyik legfontosabb grafikai eleme az üzletednek, ami téged reprezentál potenciális és meglévő vásárlóid fejében.

Legyen szó a meglévő logód megújításáról, vagy akár egy teljesen új logónak az elkészítéséről, számíthatsz ránk egészen az ötletektől a teljes elkészülésig, sőt azután is.

A Magna Digital logó tervezésben és készítésben is melletted áll.

Barakto-Best

Szállítmányozás és logisztika

Baumat

Építészet

NB Production

Fotó és videó

webdesign

Webdesign

Egy weboldal tervezése rengeteg szempontnak kell, hogy megfeleljen. Ilyen a vállalatod meglévő arculata, az éppen aktuális „divat” és iparági trendek, a konkurenciád által alkalmazott módszerek, a saját felhasználói közösséged, az áttekinthetőség, következetesség, mobiltelefonra optimalizáltság és persze a saját céljaid, prioritásaid is fontos szerepet játszanak.

Arculattervezés

Az első benyomás alapján hajlamosak vagyunk komoly következtetéseket levonni és ez talán a legtöbb emberre és az élet legtöbb területére igaz. Éppen ezért törekszünk arra, hogy a legjobb és legszebb oldalunkat mutassuk a külvilág felé, főleg ha ezen múlik is valami. Nincs ez másképp az internet világában sem, a weboldalak, Facebook és Twitter oldalak, Youtube csatornák mind egyre szebbek, megnyerőbbek. Mindez az online arculattervezés terméke.

Nézz rá a Facebook borítóképedre! Tetszik? Úgy gondolod, hogy másokban azt a benyomást kelti, amit szeretnél? Ha igen, akkor remekül haladsz.

Mi a helyzet a logóddal? A profilképed megállja a helyét?
A bemutató képeid milyenek? Videókon gondolkodtál már?
Ha mindennel elégedett vagy akkor nem olvasnád ezt, már felkészültél a látogatók fogadására, és biztos vagy benne, hogy nem fognak csalódni. Ebben az esetben gratulálunk!

Ha azonban nem így van, akkor fordulj hozzánk bátran! Segítünk megtervezni az online és offline megjelenésed minden egyes design elemét, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból és a tevékenységedből.

arculat tervezés

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!