Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A Xilence is képviseltette magát a 2024-es Computexen

A Xilence a 204-es Computexre ventilátorokkal, folyadékhűtésekkel és számítógépházakkal érkezett. A gyártó multidéző 120 mm-es ventilátorokkal domborítótt, melyek a 2010-es éveket idézik. A Xilence Gaming Series 120 mm-es ARGB-s ventilátorai szembemegy a jelenlegi trendekkel az átlátszó kerettel és lapátokkal. A 16 db LED nem a középrészben, hanem a keretben lettek elhelyezve a jobb fényhatás érdekében. Az FDB csapágyazású tartós légkavarók a 4 pines PWM csatlakozó mellett kaptak ARGB csatlakozót is.

A folyadékhűtések esetében is megváltoztak a trendek, egyre több hűtésen találunk sorbafűzhető, az alaplapra egyetlen kábellel csatlakozó ventilátorokat. Ezt a Xilence is elkövette fehér és fekete modellekkel.

AIO folyadékhűtések terén a LiQuRiter és a LiQuRizer prémium sorozat az újdonság, Az alap széria az Asetek-re jellemző henger alakú pumpablokkot használ, végtelenített üveglappal a tetején és 240, valamint 360 mm-es radiátorral rendelkező modelleket tartalmaz.

A Prémium modell a blokk tetején kijelzőt is kapott, melyen processzor hőmérséklet, GPU hőmérséklet, pumpa és ventilátorsebesség jeleníthető meg. Ezeket az adatokat USB 2.0 portra csatalkoztatva olvassa kia processzorhűtés az alaplapból.

A Gleam egy oldalsó oszlop nélküli számítógépház, mely megfelel a mai trendeknek panoráma kivitelével, kihozott alaplapi tálcás, félig kétkamrás kialakításával. A szélesített kivitelének köszönhetően az oldalsó ventilátorok nem zavarnak be még a hosszú grafikus kártyák használata során sem. A házban a felső részen és oldalt is akár 360 mm-es radiátorok is elhelyezhetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!