Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A TITAN ARMY ellkápráztató árakkal kelti fel a figyelmet magas képfrissítésű monitoraival

A TITAN ARMY, a kínai e-sport monitorok piacának meghatározó szereplője csaknem egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű kijelzők terén, Jellentős, több mint 6000 négyzetméteres K+F irodaterülettel, több, mint 300 mérnökből álló csapattal, valamint rengeteg szabadalommal és számos globális díjjal böszkélkedhetnek.

Ez a kiemelkedő szereplő debütált az Egyesült Államokban egy sorozatra való gamer monitor piacra dobásával. Egy hét modellből álló termékcsalád fozokatosan jelenik meg és várhatóan az e-sport szerelmeseinek preferált választása lesz.

A közelgő 7 monitor közül a TITAN ARMY N32SQ Plus ívelt gamer monitor 1500R görbülettel és 178 fokos betekintési szöggel az AMazonon mutatkozott be, míg egy másik modell a TITAN ARMY P27A2R kétségtelenül az e-sport játékosok legkedveltebb megoldása lesz.

A P27A2R a fejlett fast IPS panelnek köszönhetően, a 180 Hz-es képfrissítéssel és 1 ms-os GTG válaszidővel gördülékeny és vizuálisany lenyűgöző játékélményt nyújt. A 2560 x 1440 pixel felbontású kijelző 99%-ban lefedi az sRGB színteret. A minitor kezdő ára 259,99 dollár.

A TITAN ARMY N32SQ Plus 32 hüvelykes kijelzővel rendelkezik és 144 Hz-es képfrissítésre képes a 2560 x 1440 pixel felbontású VA panel. A monitor az sRGB színskála 99%-át lefedi és a GAME MODE és GAME PLUS funkcióknak köszönhetően számos különféle játékfajtához nyújt beállítási lehetőséget. A TITAN ARMY N32Q PLUS 247,99 dolláros áron érhettő el, de ha valaki a TITANN32 kuponkódot használja, akkor 12 dollár kedvezményben részesül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!