Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A Kingston FURY hűtőbordával ellátott modellváltozattal frissíti díjnyertes SSD-jét

Kingston FURY bejelentette konzol- és PC-játékosoknak szánt második generációs PCIe 4.0 NVMe M.2 meghajtója, a Kingston FURY Renegade SSD hűtőbordával ellátott változatának bevezetését. Az új modell változatlan sebesség és hőmérséklet mellett nyújt élvonalbeli teljesítményt nagy kapacitással, a legújabb Gen 4×4-es vezérlővel.

A Kingston FURY Renegade SSD-k a PCIe 4.0 rendelkezésre álló sávszélességének maximális kihasználásával akár 7300/7000 MB/s olvasási/írási és 1 millió IOPS sebesség elérésére képesek, így elképesztően egységes teljesítményt biztosítanak a kivételes játékélményhez. A meghajtók rövidebb játék- és alkalmazásbetöltési időre, könnyű streamelésre és rögzítésre, és összességében reagálókészebb rendszerműködésre optimalizáltak. A nagy, 4 TB maximális kapacitású SSD-n a felhasználók kedvenc játékaik és médiatartalmaik kiterjedt könyvtárát tárolhatják, és még mindig marad hely a legújabb játékok, zenék és videók számára. A Kingston FURY Renegade SSD kétféle villámgyors, nagy kapacitású változatban érhető el:

  • Kingston FURY Renegade SSD alacsony profilú grafén-alumínium hőelosztójával intenzív használat közben is megakadályozza az egység felmelegedését. Helytakarékos kivitelben nyújt kimagasló teljesítményt a gaming PC-khez és laptopokhoz.
  • A Kingston FURY Renegade SSD hűtőbordával ellátott változata esztétikai szempontból tökéletes megoldás, kiegészítő hőelvezető réteggel, hogy a PS5 konzol a játék hevében is mindig hűvös maradjon.

„A Kingston FURY Renegade SSD a PCIe Gen4 technológia határait kitágítva, szinte korlátlanul nagy adattárolási teljesítménnyel egészíti ki a legújabb CPU-kat és GPU-kat” – mutatott rá Liny Cheliyan, a Kingston EMEA prosumer flash- és SSD-termékekért felelős vezetője. „A hűtőbordát is tartalmazó modell bevezetésével a felhasználók sebesség és hőstabilitás szempontjából is lépést tarthatnak a jövő játékplatformjainak egyre magasabb követelményeivel.”

A Kingston FURY Renegade SSD család jelenleg 500 GB-os, 1 TB-os, 2 TB-os és 4 TB-os kapacitásváltozatokban kapható. A Kingston FURY Renegade SSD-hez korlátozott ötéves garancia és ingyenes technikai támogatás jár. További információért látogass el a kingston.com oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!