Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

A Corsair bemutatta új, ONE i500 sorozatú számítógépeit

A Corsair nem csak a perifériák, hűtések és egyéb gaming kiegészítők piacán van jelen, hanem az utóbbi években rendre kiad egy-egy naprakész PC konfigurációt, melyet most ONE i500 tett meg. A számítógép sorozatra jellemző, hogy a vásárlók két grafikus kártya közül választhatnak, melyek természetesen izmos modellek, ezen felül egy 14. generációs Intel Core i9-14900K processzor. Az NVIDIA Geforce RTX 4080 SUPER / Geforce RTX 4090 grafikus kártyákban és a processzorban közös, hogy a Corsair mindegyik fő hardverre folyadékhűtést szerelt, ami garancia a magas hűtési teljesítményre és alacsony zajszintre. Ezen felül 32, illetve 64 GB memória közül választhatnak a vásárlók tárhelyül pedig egy 2 TB-os NVMe SSD szolgál.

MIndegy ez olyan számítógépházban, mely 30%-al kisebb az átlagos midi-torony géphbázaknál. Ráadásul a ház kimondottan esztétikus lett, hisz az első burkolat fából készült, amiből két árnyalat közül lehet választani.

Ami az árakat illeti, a kisebbik konfiguráció 3599 dolláros áron érhető el, az izmosabb változat (RTX 4090-el) 4699 dollárba kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!