Magazin

Kövesd velünk a technológiai újdonságokat!

2002 után újra rally szimulátorral rukkol elő a Codemasters

A Codemasters 2002-ben adta ki Colin Mcrae Rally 3 játékát, mely az utolsó volt abban a soreban, ami a szimulátorokat illeti. Azóta sorra érkeztek a DIRT szária címei, egészen mostanáig. Az Electronic Arts 2021-ben felvásárolta a Codemasters-t és tudatosan előtte egy évvel megszerezte a WRC jogokat, ezzel előkészítve azt a rally szimulátort, ami november 3-án fog érkezni a szim rajongók örömére.

Az EA Sports WRC elrugaszkodik az eddigi Codemasters címektől, hisz rendelkezni fog a World Rally Championship , azaz WRC jogaival, ami a teljes autó és pilótafelhozatatlt jelenti a WRC-től a WRC Juniorig, sok sok legendás versenyautóval kiegészítve és természetesen a helyszínek is érkeznek a valóságból.

A készítők dobták az eddig sikeresnek mondható Ego Engine-t és az Unreal Engine-re váltottak, melytől sokat várnak. Szebb grafika, hosszabb szakaszok lehetősége. Ezen felül multiplatform lész a játék 32 fős limittel, valamint PC-n lesz VR támogatás is. A játék már előrendelhető 49,99 eurós áron, de akik rendelkeznek Dirt Rally 2.0-vel , 10% kedvezményt kapnak.

A készítők közzétették a játék előzetesét:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lépj velünk kapcsolatba!

Írj nekünk és kollégáink a lehető leghamarabb válaszolnak!