Számítógép vásárlási és fejlesztési tanácsadás

Számítógép vásárlási és fejlesztési tanácsadás

SZÁMÍTÓGÉP VÁSÁRLÁSI ÉS FEJLESZTÉSI TANÁCSADÁS

Ha tudjuk mire akarjuk használni, akkor készen vagyunk.

A legelső kérdés számítógép vásárlásnál, hogy milyen célra akarjuk használni a gépünket. Alapvetően 3 kategóriába szokták sorolni a számítógépeket felhasználás szerint: általános, munka, játék.

Az általános felhasználás jelenti azokat a dolgokat amiket a legtöbb ember csinálni szokott a gépén, tehát böngészés, film lejátszás, letöltés, szövegszerkesztés, emailezés stb.

Munkára sok esetben megfelelnek az általános célra szánt gépek, viszont bizonyos feladatokhoz ezek már nem elegendőek. Ilyenek például a kép, hang és videószerkesztés, vagy a speciális mérnöki feladatok. Ezekhez a legtöbb esetben már erősebb hardverekkel rendelkező számítógépek kellenek.

Ha valaki komolyabban beleveti magát a játékok világába akkor bizony erős gépre lesz szüksége, ugyanis a modern játékok többségének futtatásához nem elég egy általános felhasználásra szánt masina. Persze minél erősebb gépet veszünk a játékélmény annál jobb lesz.

Ha nem vagy képben jobb, ha kérdezel.

Sajnos láttunk már olyat, hogy valaki beruházott egy fél millió forintos gépbe amit aztán arra használt, hogy heti 2-3 alkalommal megnézze rajta az emaileket és a sport eredményeket.

Természetesen a fordítottja gyakoribb eset, amikor valaki megvásárol egy olcsó számítógépet, aztán meg folyton idegeskedik és szervizbe hordja mert akadozik, lassú, nem futnak rajta a programok és még sorolhatnánk.

Ennél lehet sokkal okosabban is számítógépet vásárolni. Csupán meg kell határoznunk a célt, és ha nem vagyunk képben akkor kérdezzünk meg valakit aki ért hozzá.

Ha úgy érzed segítségre van szükséged abban, hogy kiválaszd a legmegfelelőbb számítógépet, hardvert vagy egyéb eszközt, keress minket bátran és mindenben segítünk

Elérsz minket itt a weboldalon, Facebookon, emailben, telefonon, szinte bárhol!

segítség

Lépj velünk kapcsolatba!

Írd le problémát és segítünk megoldást találni rá minnél hamarabb!